Aabenraa Kommune finder forpagter til Skarrev Camping og Loddenhøj Camping

Det bliver SeaSide Camping, der fra årsskiftet overtager forpagtningen af campingpladserne Skarrev og Loddenhøj.

SeaSide Camping, der er et datterselskab af Tiny House Factory, vil fra årsskiftet overtage forpagtningen af Skarrev Camping og Loddenhøj Camping. De to campingpladser har søgt en ny forpagter, og det bliver altså én forpagter, der får ansvaret for begge campingpladser. Det skriver Aabenraa Kommune i en pressemeddelelse.

Skarrev Camping har en kapacitet på 60 enheder, mens Loddenhøj Camping har en kapacitet på 38 enheder, og for begge pladser gælder, at det ikke er muligt at udvide antallet af enheder, skriver kommunen.

Aabenraa Kommune har i udvælgelsen lagt vægt på, at en fremtidig forpagter har fokus på at sætte sit præg på udviklingen af både campingpladserne og den generelle turisme i Aabenraa Kommune.

– Jeg er glad for, at vi har fundet en forpagter, der tør tænke nyt på området inden for campingpladser. Begge campingpladser ligger i naturskønne områder, som er helt oplagt at indtænke i driften, og det er jeg glad for, at SeaSide Camping har gjort, udtaler formand for Udvalget for Bæredygtig Udvikling, Erik Uldall Hansen (S).

Ifølge kommunen har SeaSide Camping specialiseret sig i mobile campingenheder lavet af træ. De henvender sig til en bredere målgruppe af campister, end blot dem der i forvejen har en campingvogn.

– Vores moderne koncept med mobile campingenheder lavet af træ åbner op for tidssvarende og attraktive overnatningsmuligheder på de to campingpladser. Vi ønsker at skabe en oplevelse i naturen for alle, der opfylder nutidens krav og ønsker om bæredygtighed og komfort i ferien, udtaler direktør for Tiny Seaside, Henrik Frisenberg.