Carl Ras åbner nyt engroscenter i Esbjerg. Personalet for det nye engroscenter i Esbjerg: René Lyngby Jensen (butikschef), Jan Espersen (intern sælger), Tonny Toftgaard (teamleder) og Peter Graff (intern sælger). Foto: PR.
Carl Ras åbner nyt engroscenter i Esbjerg. Personalet for det nye engroscenter i Esbjerg: René Lyngby Jensen (butikschef), Jan Espersen (intern sælger), Tonny Toftgaard (teamleder) og Peter Graff (intern sælger). Foto: PR.

Håndværkere i det sydvestjyske kan inden længe gå på jagt i mere end 12.000 varenumre inden for arbejdstøj, befæstigelse, beslag, VVS, sikkerhed, værktøj og meget mere. Carl Ras åbner nyt engroscenter på 1.100 kvadratmeter i Esbjerg den 30. marts, oplyses det i en pressemeddelelse.

Carl Ras’ søsterselskab, 3 Aktive, får et mindre butiksområde på 200 kvadratmeter med værktøj og maskiner til entreprenører, brolæggere, murere og anlægsbranchen.

– Mange af vores jyske kunder har i længere tid efterspurgt et engroscenter i området. Vi får lokation lige ved siden af Ikeas Planning Studio og kun et stenkast fra den ældste tømrerhandel i Esbjerg, Steff-Byg, fortæller René Lyngby Jensen, der er butikschef hos Carl Ras i Holstebro og nu også bliver butikschef for det nye engroscenter i Esbjerg.

Personalet bag Carl Ras’ nye engroscenter i Esbjerg består foruden René Lyngby Jensen af Tonny Toftgaard, der bliver teamleder i Esbjerg, Jan Espersen, der bliver intern sælger, samt Peter Graff, der får ansvar for butikkens bybil, der på daglig basis skal bringe bestillingsvarer ud til håndværkerne i området.

Tonny Toftgaard kommer med 15 års erfaring fra Stark i Esbjerg. Han var forinden næsten 20 år hos EA Værktøj i den sydvestjyske havneby.

Jan Espersen, der er bosat i Ribe, har 20 års erfaring med butikssalg i branchen. Senest har han været ansat hos XL Byg i Bramming.

Med Carl Ras’ fokus på beslag, stanglåse og låsesystemer har man også valgt at ansætte Peter Graff, der har 25 års erfaring som låsesmed i Esbjerg og kommer fra en stilling hos Vestjysk Låseservice.

Når Carl Ras inden længe åbner sit 20. engroscenter, bliver det med et nyt butikskoncept, der adskiller sig fra grossistens andre engroscentre. Det er indrettet i samarbejde med det jyske designbureau Modus.

– Vi har forsøgt at skabe en indretning, der gør det overskuelig og nemt for kunderne at finde rundt i. Vi har for eksempel flere højreoler med produktkategorierne samlet et sted, flere farvebudskaber og bedre skiltning, der gør det nemt for dem at navigere i. De vil samtidig blive mødt af flere budskaber og fortællinger om, hvem Carl Ras er, og hvad vi kan, udtaler René Lyngby Jensen.

Carl Ras slår dørene op til det nye engroscenter på Østre Gjesingvej 9A med en åbningsfest fra klokken 6-16 den den 30. marts.