Clever har ny lynladestation klar ved Vejle

Ladeoperatøren Clever har officielt sat strøm til lynladestationen på Grønlandsvej 268 i Vejle Syd. Dermed er der seks nye lademuligheder på motorvejsstrækningen E45. Flere er på vej.

Clever har åbnet en ny lynladestation på Grønlandsvej i Vejle. Det skriver ladeoperatøren i en pressemeddelelse.

– Et af elbilens allerstærkeste kort er, at du kan lade den, hvor du er. Langt de fleste kan lade elbilen derhjemme, på arbejdet eller ved kantstenen i byen natten over, men der er også brug for at lade elbilen på de lange ture. Her er Vejle et vigtigt knudepunkt, og vi ved, at mange elbilister har efterspurgt flere lademuligheder i området, fortæller Signe Bech, der er en del af det hold, der står for at udrulle Clevers lynladestationer.

Lynladestationen ved Vejle er en af flere lynladestationer ved motorvejsstrækningen E45, som Clever planlægger at indvie i den kommende tid. Således er ladeoperatøren i fuld gang med at opføre lynladestationer ved blandt andet Purhus og Aabenraa, og flere lokationer er under forhandling.

Udover at forsyne elbiler med lynhurtig strøm, skal lynladestationen på Grønlandsvej også indbyde til en meningsfuld pause for elbilisterne, hvor sanserne vækkes, fortæller Signe Bech.

– Derfor er lynladestationen i Vejle opført i samme velkendte design som vores andre lynladestationer rundt om i landet. Det betyder blandt andet, at vi har plantet træer og buske, som passer til det omkringliggende miljø, så elbilisterne kan samle sanseindtryk og benytte elementer som for eksempel bænke og gynger.