Nordstern skal udvide hotel i Torvehallerne i Vejle. Visualisering: Arkitema.
Nordstern skal udvide hotel i Torvehallerne i Vejle. Visualisering: Arkitema.

Nordstern har indgået aftale med Ejendomsselskabet Select Development om en omfattende udvidelse af hotelkapaciteten i Torvehallerne i Vejle.

Det oplyser entreprenørvirksomheden i en pressemeddelelse.

Torvehallerne rummer i dag et Best Western-hotel med 74 dobbeltværelser. Med udvidelsen får hotellet yderligere 87 værelser. Udvidelsen er tegnet af Arkitema og Vita, oplyses det.

Torvehallerne er et multihus, der blandt andet rummer tre forskellige restauranter, og med udvidelsen får Torvehallerne den største kapacitet af hotelværelser i Vejle.

– Vi ser dette projekt som en fantastisk mulighed for at styrke Torvehallernes position som en central destination i Vejle, udtaler Terje Thesbjerg, medejer af Select Development og Torvehallerne.

Projektet omfatter nedrivningen af den nuværende parkeringskælder, som vil begynde i maj 2024. Selve byggeriet forventes igangsat i oktober. I forbindelse med byggeriet bliver der også opført en ny parkeringskælder.

Byggeriet opføres i et tillidsbaseret samarbejde mellem parterne, hvor økonomien føres i åben bog, skriver Nordstern.

– Vi er i Nordstern glade for alle vores samarbejdsrelationer, men projekter som dette, hvor vi sidder på samme side af bordet fra start til slut, er vi altid lidt ekstra glade for. Det betyder meget for projektets tilblivelse, at vi er sammen om både at udvikle og gennemføre projektet og derigennem sikre både den bedste kvalitet og totaløkonomi, udtaler koncerndirektør Torben Modvig fra Nordstern.

Den forventede aflevering af det nye hotel er sat til januar 2026.