Blue Capital udbyder Jem & Fix-byggemarked i Børkop

Børkop by får sit første byggecenter, når Jem & Fix åbner om få uger. Ejendommen i vækstbyen bliver udbudt af Blue Capital.

Den 19. maj åbner Jem & Fix i Børkop mellem Vejle og Fredericia. Private investorer blive medejere af det nye byggemarked, der ligger på Industrivej i et nyudlagt område til storbutikker.

Ejendommen bliver udbudt af Blue Capital, som har samarbejdet med Jem & Fix siden 2012 ved at udbyde ejendomme for i alt 545 millioner kroner.

– Det bliver Jem & Fix-byggemarked nummer 30, vi udbyder og bagefter administrerer for investorerne. Vi kan se, at kæden ofte er ”firstmover” og har næse for at finde placeringer, der udvikler sig til at blive populære og velbesøgte handelsområder, siger investeringschef Nicolai Ravn Andersen fra Blue Capital.

– For eksempel åbnede Jem & Fix i Grenaa i 2018, og nogle år efter kom blandt andre Elgiganten, thansen, Harald Nyborg og Maxi Zoo til samme område. I 2019 åbnede Jem & Fix i udkanten af Ikast, igen som første storbutik, men snart kommer også thansen, Jysk og Sport24 til, og de vil trække endnu flere kunder til området, lyder det forventningsfuldt fra Nicolai Ravn Andersen.

Læs også: Grønt lys til 70 nye boliger i Børkop

Børkop har gennem en årrække været Danmarks hurtigst voksende by målt på indbyggertal. Ifølge Nicolai Ravn Andersen forventes byen at vokse yderligere i de kommende år. Han påpeger, at byen desuden har et stort opland med blandt andet store sommerhusområder langs Vejle Fjord.

Jem & Fix åbner et nyt byggemarked i Børkop. Foto: Blue Capital.
Jem & Fix åbner et nyt byggemarked i Børkop. Foto: Blue Capital.

Jem & Fix har over 200 byggemarkeder i Danmark, Norge og Sverige, og Børkop bliver prik nummer 128 på kædens danmarkskort.

Foruden Jem & Fix samarbejder Blue Capital med storbutikker som Elgiganten, Jysk og thansen, med dagligvarekoncerner som Coop, Rema1000 og Salling samt fastfoodkæderne Burger King og Sunset Boulevard.

Siden 2010 har Blue Capital udbudt projekter med storbutikker og erhvervsejendomme til en samlet værdi på 3,3 milliarder kroner Alene i 2023 blev det til 12 projekter over hele landet til i alt knap 400 millioner kroner på et ellers meget trægt ejendomsmarked.

Jem & Fix-ejendommen i Børkop bliver Blue Capitals projekt nummer 105 – og det foreløbig fjerde i år. Seneste udbud var en Elgiganten-storbutik i Vejle midtby – projektet til knap 43 millioner kroner blev udsolgt på tre dage i påsken.