Danmarks billigste hus er solgt til prisen

Efter blot et par uger fik ejendomsmægler Torben Sørensen fra ejendomsmæglerkæden John Frandsen i Lemvig solgt Danmarks billigste hus til udbudsprisen.

Danmarks billigste hus er for nyligt blev solgt. Det skriver Avisen Danmark. Huset blev for et par uger siden sat til salg for blot 135.000 kroner, og det er også den pris, som køber har punget ud med.

Af salgsopstillingen fra ejendomsmægler Torben Sørensen fra ejendomsmæglerkæden John Frandsen i Lemvig fremgik det, at der var tale om et insolvent dødsbo. Det fremgik videre, at huset trænger til en “bette kærlig hånd”, samt at den var velegnet til investering med henblik på udlejning. Det har køber dog ikke planer om.

– Det er en yngre kvinde fra det sydøstlige Jylland, der flytter til området. Hun har planer om at sætte huset i stand og selv benytte huset, siger Torben Sørensen til Avisen Danmark.

Avisen skriver videre, at der har været stor interesse for boligen. “I løbet af de knapt to uger, boligannoncen var tilgængelig på nettet, havde 13.000 klikket sig ind på annoncen. Omkring 40 personer bestilte en salgsopstilling og ni gange blev huset vist frem til en interesseret køber”, skriver Avisen Danmark.

Huset rummer 75 kvadratmeter bolig i stueplan og 75 kvadratmeter kælder samt en udestue på 18 kvadratmeter. Den ligger på en 1.000 kvadratmeter stor grund på Fårevej 33 i landsbyen Fåre, der ligger 14 kilometer syd for Lemvig.

Stueplan er indrettet med entre, badeværelse, køkken, soveværelse samt stue med udgang til udestue. Kælderen indeholder separat indgang, vaskerum samt tre rum, fremgik det af salgsopstillingen.

Salgsprisen på huset endte altså med at ligge på 1.800 kroner per kvadratmeter, hvilket er et godt stykke under gennemsnittet for parcel- og rækkehuse i Lemvig Kommune. Ifølge Finans Danmark blev de i andet kvartal 2022 gennemsnitligt solgt til en kvadratmeterpris på godt 6.000 kroner, mens udbudsprisen gennemsnitligt lå på godt 6.400 kroner per kvadratmeter.

Lemvig Kommune er dermed blandt de allerbilligste kommuner for boligkøbere. Det aktuelt billigste hus i kommunen har et boligareal på 125 kvadratmeter og koster 175.000 kroner. Det ligger på en 416 kvadratmeter stor grund på Neesvej 32 i Vemb og er til salg hos Nybolig Ulfborg.