Elgiganten åbner varehus i Frederikshavn

Frem mod 2024 åbner Elgiganten varehuse i blandt andet Frederikshavn, Thisted, Haderslev, Greve, Grenå, Lyngby, Nyborg og Skive.

For bare et par måneder siden kunne Elgiganten løfte sløret for nye varehusplaner i både Thisted, Haderslev, Greve og Lyngby. Nu er elektronikkæden klar til at sætte en nål mere i landkortet. Denne gang i Frederikshavn, lyder det i en pressemeddelelse.

– Vi glæder os meget over at kunne afsløre vores planer for Frederikshavn. En by og et område vi længe har haft et ønske om at etablere os i. Det er også glædeligt, at vi etablerer os sammen med Sport24, som bliver vores nærmeste nabo, udtaler Peder Stedal, administrerende direktør i Elgiganten, i meddelelsen.

– Ved at nedbryde de eksisterende bygninger og bygge helt nyt, sikrer vi en optimal og ”grønnere” butiksdrift som både er energioptimeret og med et lavere CO2-aftryk, udtaler Peder Stedal.

Det nye varehus i Frederikshavn bliver 2.000 kvadratmeter stort og bygges med Daugaard Pedersen som bygherre, som det også er tilfældet med adskillige andre af elektronikkædens nye varehuse.

– Vi har sammen med Elgiganten og Sport24 fundet den helt rette placering i Frederikshavn. Samtidig gør det nyheden endnu bedre, at vi oveni genopbygger området ved Hjørringvej med en delvist nedbrændt ejendom. Bygningerne er nu fjernet, og byggeriet starter for alvor i februar og afsluttes sidst på året, udtaler Anders Bech Mathiesen, projektudviklingsdirektør i Daugaard Pedersen.

Varehuset i Frederikshavn forventes at åbne i slutningen af 2023. Indtil da skal 30 ledige stillinger skal besættes.