Hotel Vejlefjord kåret til Jyllands bedste hotel. Foto: © Dansk Byudvikling.
Hotel Vejlefjord kåret til Jyllands bedste hotel. Foto: © Dansk Byudvikling.

Hotel Vejlefjord er netop kåret som Jyllands bedste hotel ved Danish Travel Award 2022. Vinderen er fundet på baggrund af en brugerundersøgelse gennemført af analysevirksomheden Epinion, oplyses det i en pressemeddelelsen.

Hotellets direktør, Flemming Jakobsen, giver hotellets ansatte en stor del af æren.

– Jeg er rigtig stolt over og takker mine medarbejdere for, at vi har modtaget prisen for Jyllands bedste spahotel. Som noget unikt definerer hotellets personale reglerne snarere end ledelsen, og de 170 ansatte har et større ejerskab, end man typisk ser på danske hoteller. Det betyder, at de sætter barren meget højt for at opretholde et godt flow og yde en individuel og nærværende gæsteservice, fortæller Flemming Jakobsen.

Hotel Vejlefjord har årligt omkring 60.000 spagæster. Hotellet har planer om at udvide spaafdelingen. Foto: PR.
Hotel Vejlefjord har årligt omkring 60.000 spagæster. Hotellet har planer om at udvide spaafdelingen. Foto: PR.

Hotel Vejlefjord har årligt omkring 60.000 spagæster. For at imødekomme behovet for wellness tilpasset den enkeltes ønsker har hotellet fokus på et bredt og varieret spektrum af spatilbud – heriblandt terapeutiske bade, anti-stress- og anti-age-behandlinger.

– Vi mærker stor efterspørgsel på fornyelse og variation i vores spatilbud, og derfor har vi hele tiden øje for nye trends, sparitualer og behandlingsmetoder verden over, som endnu ikke er set i Danmark – for eksempel vores indiske Shirodhara-behandling med terapeutiske olier. Vi har på tegnebrættet at udvide spaafdelingen med 30 procent for at skabe rum for endnu flere valgmuligheder i spaafdelingen, siger Flemming Jakobsen.

Det er desuden ambtionen, at Hotel Vejlefjord skal drives som CO2-neturalt spahotel i 2030.

Danish Travel Awards 2022, som blev uddelt for 25. gang, er arrangeret i samarbejde med branchemedierne Check-in.dk, Standby.dk og Travelmedia Nordic.