Møllebankerne i Borup gøres klar til 55 nye række- og parcelhuse

Nu kan der snart sættes gang i byggemodningen af Møllebankerne i Borup, hvor nye boligområder skal rumme række- og parcelhuse.

Byrådet i Køge har givet grønt lys til, at projekteringen af byggemodningen af to boligområder i Møllebankerne i Borup kan sættes i gang. Det skriver Køge Kommune i en pressemeddelelse.

De to områder skal samlet rumme 55 parcel- og rækkehusgrunde. Grundene bliver sat til salg enkeltvis, når byggemodningen er afsluttet.

– Jeg er meget glad for, at vi snart vil kunne byde endnu flere borgere velkommen i vores kommune, denne gang ved Møllebankerne i Borup. Naturen er tænkt ind i byggeplanerne, så hele området bindes sammen af grønne områder og stisystemer, siger borgmester i Køge Kommune Marie Stærke (S).

LÆS OGSÅ: NYE RÆKKEHUSE I KARLEMOSEPARKEN I KØGE

Illustration: Køge Kommune.
Illustration: Køge Kommune.

– I nærheden er der lokalt bymiljø i hyggelige Borup, som også har egen station og tog til København, og dermed forener området nogle af de bedste ting ved at bo i Køge Kommune.

Parcelhusgrundene vil blive byggemodnet som en del af realiseringen af den gældende lokalplan for området. Lokalplanen giver samlet mulighed for 200 boliger i området.

Når byggemodningen er afsluttet, vil der både være rækkehusbebyggelser og matrikler til parcelhuse i Møllebankerne ved Borup.

Thybo Ejendomsudvikling er i samarbejde med Koncenton og Taasinge Elementer allerede i fuld gang med byggeriet af 118 rækkehuse i Møllebankerne.