Ny konstitueret direktør for Plan, Kultur og Teknik i Varde Kommune

Chef for Personale, Udvikling og Kommunikation Karoline Klaksvig bliver konstitueret direktør for Plan, Kultur og Teknik i Varde Kommune.

Den 1. august indtræder Karoline Klaksvig som konstitueret direktør for Plan, Kultur og Teknik. Det skriver Varde Kommune i en pressemeddelelse.

– Karoline Klaksvigs resultater i Varde Kommune over de seneste to år kombineret med hendes erfaring og evne til at sætte sig ind i komplekst stof gør, at hun er det rette valg til at indtræde som konstitueret direktør i Plan, Kultur og Teknik, udtaler Mogens Pedersen, der er kommunaldirektør i Varde Komme, i meddelelsen.

Karoline Klaksvig har de sidste to år været chef for Personale, Udvikling og Kommunikation i Varde Kommune. Inden da kom hun fra en længere karriere i Skat, hvor hun blandt andet fungerede som underdirektør for procesudvikling.

LÆS OGSÅ: SKOLE I VARDE RIVES NED OG GENBRUGES

Derudover har hun arbejdet i Dansk Arbejdsgiverforening, Arbejdsskadestyrelsen og Beskæftigelsesministeriet.

Karoline Klaksvig konstitueres, fordi Thomas Jaap, nuværende direktør for Plan, Kultur og Teknik, tiltræder som kommunaldirektør i Fredericia Kommune den 1. august.

I efteråret igangsættes en ansættelsesproces, og stillingen som direktør for Plan, Kultur og Teknik forventes besat den 1. december.

Kirsten Bank Olstrøm, der i dag er afdelingsleder for HR og Udvikling, konstitueres i Karoline Klaksvigs nuværende stilling som chef for Personale, Udvikling og Kommunikation.