Nye associerede partnere i Erik Arkitekter

Erik Arkitekter udnævner arkitekt Anja Kaspersen og bygningskonstruktør Morten Winther Larsen til associerede partnere og styrker forankringen i Viborg.

Omsætningen har gennem en årrække været støt stigende hos Erik Arkitekter. I 2022 lød den på 157 millioner kroner, og på bundlinjen kunne tegnestuen med knap 150 medarbejdere fremvise et resultat efter skat på 5,6 millioner kroner.

Nu bygger Erik Arkitekter videre på organisationen og fundamentet for den fortsatte udvikling ved at udnævne arkitekt Anja Kaspersen og bygningskonstruktør Morten Winther Larsen til associerede partnere. Det skriver arkitektvirksomheden i en pressemeddelelse.

Udnævnelsen er desuden med til at styrke den lokale forankring og synlighed i Viborg, hvor Anja Kaspersen og Morten Winther Larsen begge er nøglemedarbejdere, lyder det.

– Udover at udnævnelsen naturligvis viser en mulig sti ind i ejerkredsen, giver rollen også mulighed for indflydelse på retning og udvikling af forretningen, som vi er glade for at kunne knytte Anja og Morten endnu tættere til, udtaler Jesper Laursen, direktør i Erik Vest.

LÆS OGSÅ: ERIK ARKITEKTER UDVIDER PARTNERKREDSEN IGEN

Anja Kaspersen har været ansat i virksomheden siden 2001, hvor hun har udmærket sig som arkitekt, projekteringsleder og projektchef.

– Jeg er meget glad for den nye kasket. Som årene er gået, er mit fokus i Erik vokset fra det fagligt vellykkede projekt hen over styrkelsen af vores projektprocesser til de strategiske udviklingsmuligheder, vi som en kreativ rådgivningsvirksomhed med tyngde bør indgå i og bidrage til. Lokalt ser jeg blandt andet Eriks engagement i Viborgs nye ambitiøse netværk, Viborg Creative Alliance, som dybt meningsfuldt. Viborg er en kreativ smeltedigel, som med fælles indsats kan blive endnu varmere, udtaler Anja Kaspersen.

Morten Winther Larsen er hos Erik Arkitekter gået fra praktikant over studentermedhjælper til fastansat bygningskonstruktør og er i dag faglig leder af brand i Vest.

LÆS OGSÅ: ERIK ARKITEKTER OG KOTEN LANCERER NYT LCA-VÆRKTØJ

– Jeg er naturligvis meget stolt over udnævnelsen som associeret partner og den anerkendelse, der ligger i det. Jeg ser frem til at hjælpe med at bygge videre på det fundament, som Erik står så solidt på, ved at bidrage med nye input, der forhåbentlig kan styrke Eriks position på markedet. Med de øgede krav der er kommet i forhold til blandt andet brand over de senere år, og som derfor nu spiller en væsentlig rolle i vores branche, ønsker jeg at støtte op om, hvordan vi gennem vores processer løser dem på bedst mulig vis, udtaler Morten Winther Larsen.

Til dagligt vil både Anja Kaspersen og Morten Winther Larsen være tilknyttet Vest-divisionen i Erik.