erhvervsgrunde på den vestlige side af motorvejen mellem Støvring og Sørup til salg
Rebild Kommune har sat nye erhvervsgrunde på den vestlige side af motorvejen mellem Støvring og Sørup til salg. Foto: PR.

Målt på indbyggertal er Støvring blandt Danmarks hurtigst voksende byer. Byen er dog ikke kun populær blandt bosættere. Også virksomheder søger i stor stil med stationsbyen syd for Aalborg.

Gennem de seneste år er der blevet bygget flere store erhvervsbyggerier i et erhvervsområde langs østsiden af motorvejen. Her er alle grunde for længst solgt, men der står stadig interesserede købere klar til at bygge i området, oplyser Rebild Kommune i en pressemeddelelse.

Derfor sætter kommunen nu erhvervsgrunde på den vestlige side af motorvejen mellem Støvring og Sørup til salg. Kommunen har ejet det nye erhvervsareal siden 2010, men udfordringer med arkæologiske fund har forsinket processen med at få grundene i udbud.

LÆS OGSÅ: BYGGEPROJEKT I STØVRING HAR OVERHALET TIDSPLANEN

– Vi har fået flere henvendelser om de nye grunde fra virksomheder, der gerne vil bygge her og har set de store skilte, vi har haft sat op. Og derfor er jeg selvfølgelig utrolig tilfreds med, at vi har fået alt på plads, så området vest for motorvejen nu kan blive bebygget og være med til at skabe endnu flere arbejdspladser, udtaler borgmester i Rebild Kommune Jesper Greth (V).

– Rebild er en attraktiv kommune set med erhvervsøjne, og det skal vi blive ved med at være. Støvring ligger perfekt placeret i forhold til transport via motorvejen, og vi gør meget for at bakke om de virksomheder, der ligger her. Det er til gavn for alle kommunens borgere, at vi har et stærkt erhvervsliv i kontinuerlig udvikling.

De fem grunde varierer i størrelse fra 29.000 kvadratmeter til 48.000 kvadratmeter. Der kan bydes på grundene indtil den 30. august 2023.

Udbudsmaterialet er offentliggjort på kommunens hjemmeside www.mangegodegrunde.dk.