Nordjyde overtager tre Sunset Boulevard-restauranter

Thomas Jensen overtager en Sunset Boulevard-restaurant i Haverslev samt to restauranter i henholdsvis Kennedy Arkaden og Aalborg Storcenter.

Den 1. maj får Sunset Boulevard en ny nordjysk franchisetager. Thomas Jensen kommer med stor erfaring som retailer for 11 Shell-stationer i Aalborg og Vendsyssel gennem mere end 10 år.

Nu skal han prøve kræfter som franchisetager med tre Sunset Boulevard-restauranter i porteføljen.

Det skriver fastfood-kæden i en pressemeddelelse.

Thomas Jensen overtager restauranterne i Haverslev den 1. maj 2024, Aalborg Storcenter den 1. juli 2024, og Kennedy Arkaden den 1. september 2024. Restauranterne har for nylig gennemgået betydelige renoveringer, og de betegnes af Sunset Boulevard som “veldrevne”.

– Jeg er meget begejstret for muligheden og fremtidsudsigterne ved overtagelsen. Min ambition er at bygge videre på restauranternes stærke fundament, sikre medarbejdernes fortsatte trivsel og skabe endnu flere gode gæsteoplevelser i fremtiden, udtaler Thomas Jensen.

Læs også: Nordjyde overtager tre lokale Sunset Boulevard-restauranter

Burgerkæde i fremgang

Overtagelsen sker i kølvandet på en række succesrige år i Sunset Boulevard med vækst og innovation. Således blev 2023 det tredje rekordår i træk med en stigning i omsætningen på 27 procent målt mod 2022 og en markant stigning i antallet af gæster. Restauranterne i Nordjylland udviste ifølge Sunset Boulevard flotte præstationer.

Jens Broch, administrerende direktør for Sunset Boulevard, understreger betydningen af lokalt engagement:

– Jeg er helt overbevist om, at Thomas er den helt rette til at drive restauranterne i fremtiden. Hans lokale indsigt og dokumenterede ledelsesevner er afgørende for at drive væksten videre, og hans personlige tilknytning til Nordjylland og daglige tilstedeværelse som franchisetager i restauranterne bliver klart en styrkende faktor for den fortsatte vækst og trivsel, siger han.