Nyindrettede kontorer klar til fremvisning i højhus i Ballerup

Ballerups nye vartegn står nu i sin fulde højde på 15 etager. Højhuset står klar til indflytning til september, men allerede nu kan man opleve en fuldt møbleret kontoretage i det nye byggeri, som realiseres af bygherrerne Kongeegen og NRE Denmark.

World Trade Center Ballerups nye højhus står klar til indflytning i september 2024. Foto: PR.
World Trade Center Ballerups nye højhus står klar til indflytning i september 2024. Foto: PR.

Kontorlokalerne World Trade Center Ballerups nye højhus er indrettet med højt til loftet, synlige installationer, rå betonvægge, gulv til loft vinduer.

De møblerede lejemål på henholdsvis 357, 373 og 614 kvadratmeter på 3. etage, er indrettet med forskellig gulvbelægning, der viser de valgmuligheder, som kommende virksomheder har for at sætte deres eget præg på indretningen.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Kongeegen, der sammen med NRE Denmark står bag projektet.

Direktør Benedicte Rønje, World Trade Center Ballerup, melder om stor interesse for de kommende kontorlokaler.

– Vi oplever fortsat en meget stor interesse for at blive en del af WTC Ballerup. Og med over halvdelen af højhuset udlejet i løbet af fire måneder, bekræftes vi endnu engang i vores koncept, der gør os til mere end bare et kontorhus: personlig kontakt, god service og en indbydende atmosfære, der gør det muligt for både virksomheder og medarbejdere at trives og vokse, udtaler hun.

Partner og administrerende direktør Stig Lintrup fra Lintrup & Norgart ser frem til at tage showroomet i brug.

– Tilvejebringelsen af et 1:1 showroom af, hvordan kontorlejemålene i højhuset kommer til at se ud, er en meget vigtig del af den fortsatte udlejning. Vi ser meget frem til at byde potentielle lejere velkommen i showroomet, ligesom de lejere vi allerede har dialog med, med fordel kan genbesøge ejendommen for at få bekræftet, at det er noget helt specielt, der venter dem, udtaler han.

Nyindrettede kontorer står nu klar til fremvisning i World Trade Center Ballerups nye højhus. Foto: PR.
Nyindrettede kontorer står nu klar til fremvisning i World Trade Center Ballerups nye højhus. Foto: PR.

Udover mellemstore og store lejemål kommer højhusets knap 20.000 kvadratmeter til at rumme yderligere en fælles tagterrasse på 15. etage samt mødefaciliteter i form af blandt andet et stort auditorium med plads til godt 200 personer.

Desuden etableres VIP Business Club-faciliteter samt 30 servicerede lejligheder, der skal fungere som alternativ til et hotelværelse til eksempelvis udstationerede medarbejdere.

I forbindelse med højhuset, der bliver miljøcertificeret med DGNB Sølv, er der opført et parkeringshus med 430 parkeringspladser fordelt på fem etager.

NRE Denmark, der er medinvestor og står for det igangværende byggeri i totalentreprise, forventer at afholde det traditionelle rejsegilde for håndværkerne, når varmere vejr ankommer i foråret.