Det lokale hold i EDC Poul Erik Bech Skagen. Fra venstre Mads Dyhr, partner, Brian Houkjær, Salg og Vurderinger, Ania Zuk, sagsbehandler, Ole Bo, ejendomsmægler, Peter Bøgil Jensen, partner og afdelingsleder. Foto: EDC Poul Erik Bech.
Det lokale hold i EDC Poul Erik Bech Skagen. Fra venstre Mads Dyhr, partner, Brian Houkjær, Salg og Vurderinger, Ania Zuk, sagsbehandler, Ole Bo, ejendomsmægler, Peter Bøgil Jensen, partner og afdelingsleder. Foto: EDC Poul Erik Bech.

EDC Ole Bo i Skagen har eksisteret i 27 år og blev i starten af året en del af EDC Poul Erik Bech. Nu er Peter Bøgil blevet optaget som ny partner i EDC Poul Erik Bech Skagen, lyder det i en pressemeddelelse fra ejendomsmæglerkæden.

– Vi er rigtig glade for, at Peter Bøgil har takket ja til at blive partner hos os i Skagen. Han kommer med stor erfaring og lokalkendskab, hvor han de seneste 2,5 år har arbejdet som mægler i Skagen. Det har været vigtigt for os at finde en partner med et stort engagement for lokalområdet, og det besidder Peter Bøgil i den grad. Det betyder, at vi nu har et stærkt team på plads, som alle har stor tilknytning til Skagen, hvilket vi ser som en vigtig forudsætning for at fastholde og udbygge vores position, som nummer 1. i Skagen, udtaler Poul Erik Bech.

Peter Bøgil har 30 års salgserfaring og været mægler af to omgange først i Nybolig Frederikshavn i 12 år og i anden omgang de sidste 2,5 år i Nybolig Skagen.

Han har tidligere været i hotelbranchen i mange år – blandt andet som hoteldirektør på Best Western, Revenue Manager på Brøndums Hotel, Sales & Marketing Manager på Ruths Hotel, IT, Sales & Revenue Manager for Danske Hoteller og virksomhedsrådgiver for forskellige hoteller.

LÆS OGSÅ: JYLLANDS DYRESTE SOMMERHUS SAT NED I PRIS

– Da jeg fik mulighed for at blive optaget som partner i EDC Poul Erik Bech Skagen, var jeg overhovedet ikke i tvivl. Deres setup og koncept er superspændende. Jeg er meget IT-interesseret og har tidligere arbejdet som IT-manager, så den databaserede tilgang tiltaler mig meget, udtaler han.

– Vi skal således gøre det, vi er bedst til lokalt, og så får vi hjælp og support på alt andet, hvilket tiltaler mig meget, så vi kan koncentrere os om kunderne. Samtidigt er stillingen meget oplagt, da jeg kender medejer, Mads Dyhr. Han er en rigtig Skagen-dreng ligesom mig selv, og vi har spillet badminton i hallen siden vi var fem-seks år gamle, så vi kender hinanden og ved, hvad hinanden står for, så jeg glæder mig rigtig meget til at starte. Vi har en klar strategi for, hvordan vi skal være de bedste og udbygge vores stærke position. Det bliver så godt at blive en del af, siger han med et kæmpe smil.

Øverst på holdkortet

Da EDC Poul Erik Bech overtog EDC Ole Bo tidligere på året, blev Mads Dyhr medejer af boligbutikken. Han er af mange en kendt mæglerprofil i Skagen, hvor han bor, men han vil dog fortsat koncentrere sig om arbejdet som leder af EDC Erhverv Poul Erik Bech i Vendsyssel.

LÆS OGSÅ: C.F. MØLLER ARCHITECTS AFSLØRER SKITSER AF SKAGENHALLEN

– Da vi i EDC Poul Erik Bech overtog boligbutikken tidligere på året, var Peter Bøgil øverst på holdkortet til, hvem vi gerne ville have ind som partner. Det er fantastisk, det er lykkedes. Nu står vi med et super team – alle med meget lokale rødder her i Skagen, og som kender markedet ud og ind. Vi har snart helt nyrenoverede lokaler på plads, og nu altså også endnu en meget dygtig partner, som har solgt rigtig mange huse og sommerhuse her i Skagen, så vi glæder os til at byde kunderne velkomne, udtaler Mads Dyhr.

– Det er samtidigt rigtig godt, at Ole Bo fortsætter med at være en vigtig del af butikken. Jeg har hørt fra mange, at de troede han stoppede helt, da han solgte boligbutikken. Men det gjorde han for at trappe lidt ned i tid og have færre administrative- og ledelsesmæssige opgaver, så han kan koncentrere sig om kunderne. Og så skal vi i øvrigt ikke glemme vores andre dygtige kolleger i form af Brian Houkjær og Ania Zuk, slutter han.