Centerchef Kasper Bjørklund, Plantorama Kolding. Foto: PR.
Centerchef Kasper Bjørklund, Plantorama Kolding. Foto: PR.

Den 1. marts klokken 9 er Plantorama klar til officielt at invitere gæster indenfor til åbningen af det nye havecenter i Kolding. Det skriver koncernen i en pressemeddelelse.

I spidsen for havecentret og 75 medarbejdere står centerchef Kasper Bjørklund, som kommer med to års erfaring – senest som centerchef for Plantorama Vejle.

– Vores primære fokus er at gøre det til en unik oplevelse at besøge vores center, hvor hver besøgende føler sig særligt velkommen. Vores engagerede medarbejdere er parate til at levere en personlig og opmærksom service, og vi bestræber os på at skabe mindeværdige øjeblikke for alle, der træder ind i vores center, udtaler Kasper Bjørklund.

Læs også: Nyt boligområde med tiny houses i Kolding

Havecentret er opført i to etager, og det er blandt andet udstyret med 420 solcellepaneler, der leverer 40 procent af centrets elforbrug. Desuden er der automatisk klimastyring og regnvandstanke.

De 11.700 kvadratmeter byder på noget for både børn og voksne. I centret er der en Espresso House og det store legeområde Spirestrup, der strækker sig over 300 kvadratmeter.

Med sin helt særlige beliggenhed på Skovvangen 41 bliver Plantorama Kolding nabo til det velbesøgte Kolding Storcenter.

– Vores placering her er virkelig fantastisk. Vi håber, at vores center vil fungere som et frisk pust – en grøn oase – på den anden side af vejen overfor storcenteret, og at vi dermed kan tilføre noget andet til shoppingoplevelsen og skabe et åndehul for hele familien. Det er noget, vi ser frem til at kunne bidrage med til lokalsamfundet, afslutter Kasper Bjørklund.