Rent Estate køber boligejendom i Glostrup

Rent Estate køber en boligejendom med 36 lejligheder i Glostrup som led i selskabets strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 milliard kroner.

Rent Estate ekspanderer med et opkøb på Vestegnen. Ejendomsselskabet har købt en boligejendom med 36 lejligheder på Østbrovej 15-19 i Glostrup med overtagelse den 1. juni 2022. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Boligejendommen omfatter 2.524 kvadratmeter, og består foruden de 36 lejligheder to-værelses lejligheder af et erhvervslejemål.

– Vores strategiske målsætning har i mange år været at 20-30 procent af vores ejendomsportefølje skulle være boliger. Desværre er det ikke lykkedes os at vokse denne del af vores forretning, siden 2014. Med erhvervelsen af Østbrovej 15-19, 2600 Glostrup, vokser summen af vores boligkvadratmeter med mere end 100 procent, og værdien fra at udgøre godt 7 procent i sidste årsregnskab til nu cirka 12 procent, udtaler administrerende direktør i Rent Estate, Frank Buch-Andersen, i meddelelsen.

Ejendommen ligger tæt på Glostrup station, og Frank Buch-Andersen ser gode muligheder for at modernisere bygningen.

– Det er en glæde, at vi nu kan tilbyde potentielle boliglejere lejligheder i byerne Køge, Karlslunde, Vanløse, Valby og nu også i Glostrup, udtaler Frank Buch-Andersen.

– Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 milliard kroner og cirka 150.000 kvadratmeter bolig- og erhvervsejendomme i perioden frem til år 2023, siger han videre.

Med købet af ejendommen i Glostrup har Rent Estate koncernen nu over 100.000 kvadratmeter bolig- og erhvervsejendomme, og ejendomsselskabet nærmere sig målsætningen om en ejendomsportefølje i milliardklassen. Rent Estate er dog fortsat på udkig efter attraktive bolig- og erhvervsejendomme, fremgår det.

Ifølge Estate Media skal Rent Estate af med 51 millioner kroner for ejendommen i Glostrup.

Rent Estate havde i 2020/21 en nettoomsætning på 52 millioner kroner, mens resultatet før skat landede på 141 millioner kroner. Det fremgår af den seneste årsrapport fra august 2021. Ligeledes fremgår det, at selskabets ejendomsportefølje var opgjort til en værdi på 737 millioner kroner. Værdien af porteføljen blev opskrevet med knap 114 millioner kroner.