Rent Estate køber ejendom i Ballerup af Velliv og ATP. Foto: Rent Estate.
Rent Estate køber ejendom i Ballerup af Velliv og ATP. Foto: Rent Estate.

Rent Estate har købt en 11.000 kvadratmeter stor erhvervsejendom på Lautruphøj 1-3 i Ballerup af pensionsselskaberne Velliv og ATP. Det skriver Rent Estate i en pressemeddelelse og oplyser, at ejendommen allerede har mange lejere, men også 4.000 kvadratmeter ledige lokaler.

– Vores fokus er på nye og nyere kontor- og boligejendomme. Derfor har vi afsøgt markedet for at finde en ny ejer til udvalgte erhvervsejendomme. Vi er derfor glade for, at det er lykkedes at finde en ny ejer til Lautruphøj 1-3, og vi er sikre på, at lejerne ved salget til Rent Estate fortsat får en god udlejer, udtaler ejendomsinvesteringschef i Velliv, Solveig Rannje.

Ifølge ATP Ejendomme er ejendommen ikke indenfor investorens langsigtede investeringsramme.

– Her er der tale om en rigtig fin erhvervsejendom. Vores ejerandel er dog relativ lille i forhold til andre aktiver i vores portefølje og så ønsker vi geografisk at rykke vores erhvervslejemål tættere på det centrale København, siger investeringsdirektør i ATP Ejendomme, André Scharf.

– Da vi blev præsenteret for ejendommen, havde det straks vores interesse, da ejendommen lå i det attraktive Lautrup-kvarter i Ballerup. Vi ser Ballerup som en endda meget interessant by i en positiv og spændende udvikling med mange gode og store erhvervslejere, udtaler administrerende direktør i Rent Estate Frank Buch-Andersen.

– Investeringen er en naturlig del af vores langsigtede strategi om at opbygge en ejendomsportefølje på 1 milliard kroner i bolig- og erhvervsejendomme i perioden frem til år 2023. Med denne erhvervelse har Rent Estate koncernen nu over 112.000 kvadratmeter bolig- og erhvervsejendomme, og en ejendomsportefølje marginalt under én milliard, uddyber han.

Rent Estate er allerede i gang med at planlægge udvikling og modernisering af ejendommen, i forhold til facade, fællesfaciliteter og modernisering af ledige lejemål, således at ejendommen kommer til at fremstå med blandt andet glasløsning og LED-belysning.

Prisen på handlen fremgår ikke af pressemeddelelsen.