Det er ikke mindst beliggenheden, der sender prisen i vejret på Vejles dyreste hus. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.
Det er ikke mindst beliggenheden, der sender prisen i vejret på Vejles dyreste hus. Foto: Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering.

Ifølge VAFO.dk er et hus på Kaptajn Bertelsensvej 18B i Bredballe aktuelt den dyreste bolig, der er til salg i Vejle. Huset har et prisskilt på 21 millioner kroner, og af salgsopstillingen fra liebhavermægleren Lilienhoff fremgår det, at der er tale om et fiskerhus fra 1887, der i flere omgange er “blevet renoveret, opdateret og tilbygget, så det nu drejer sig om en moderne, velindrettet bolig i exceptionelle materialer, mens det klassiske, charmerende udtryk endnu er fastholdt”.

Ejendomsmægler Hans Lilienhoff forklarer over for VAFO.dk, hvorfor prisen på huset er oppe på et halvstort tocifret millionbeløb.

– Det er beliggenhed, beliggenhed og beliggenhed. Det bliver ikke meget bedre, og selvom man er ejendomsmægler kan man her godt tale om en stenkast fra fjorden. Det er blot et underhåndskast, siger Hans Lilienhoff til VAFO.dk.

LÆS OGSÅ: Villa i Vejle solgt med udbudspris på 50 millioner

Villaen ligger på en 1.938 kvadratmeter stor grund, og fordeler sine 259 kvadratmeter på otte værelser. Dertil kommer en kælder på beskedne fire kvadratmeter. Villaen har været til salg i syv dage. I gennemsnit er husene i området ifølge Boliga udbudt til salg i 87 dage.

Den næstdyreste bolig, der er til salg i Vejle lige nu, er en penthouselejlighed intet mindre en 405 kvadratmeter på Havneøen 9. Den er til salg hos Danbolig

Den tredjedyreste bolig er en 175 kvadratmeter stor villa på Jørgasvej 13, der koster 14,5 millioner kroner. Den er ligeledes til salg hos Danbolig.

I den anden ende af skalaen kan man købe sig en villa på Dalekildevej 13 i Randbøl for blot 295.000 kroner. Den er 105 kvadratmeter stor og ligger på en 636 kvadratmeter stor grund. Ifølge ejendomsmægleren Home trænger den dog til en kærlig hånd

“Ejendommen fremstår i absolut dårlig stand og trænger til en kæmpe omgang – alternativt kan huset rives ned og man kan i stedet starte forfra på en fantastisk spændende grund”, skriver mægleren om Vejles aktuelt billigste villa.