Åbent hus i nye boliger med udsigt over Mariager Fjord

Byggeriet af nye ejerboliger i Skovhaven i Hadsund er nu så langt, at der holdes åbent hus lørdag den 4. marts. Beboerne kan flytte ind sidst på året, og projektudviklerne melder allerede nu om stor interesse for boligerne.

Når kalenderlyset skal tændes for første gang i år står omkring 26 helt nye ejerboliger i Skovhaven i Hadsund klar til kommende beboere. Byggeriet er nu så langt, at de første råhuse er færdige.

Dermed kan potentielle ejere få et godt indtryk af boligerne, som ligger tæt på centrum og desuden byder på udsigt over Mariager Fjord. Det skriver projektudviklerne fra Skovhaven Hadsund ApS i en pressemeddelelse.

– Der er mange skønne områder i Hadsund, og vi er glade for, at vi kan bidrage til byudviklingen med et projekt, som er unikt for byen. Skovhaven ligger højt placeret ved skoven i Hadsund, og der er ikke mange steder, man kan få så god en udsigt over Mariager Fjord. Derfor har vi mærket stor interesse for de 26 boliger. Nogle af dem er allerede solgt, mens andre er reserveret, og vi glæder os til at vise boligerne frem den 4. marts, siger projektudvikler Jens Nielsen fra Skovhaven Hadsund ApS.

Boligerne henvender sig til en bred målgruppe og er på mellem 79 og 141 kvadratmeter, og alle boliger får en altan eller en terrasse med udsigt til enten fjorden, bøgetræerne eller ind over byen.

– Vi er nu kommet så langt med byggeriet, at man kan få et rigtig godt indtryk af området og boligerne, som står klar til indflytning i slutningen af november. Det er boliger af høj kvalitet, og beliggenheden i naturen har haft betydning for indretningen af boligerne. Vi har for eksempel prioriteret at lave listelofter i eg i stue og køkken-alrum og lægge brede plankegulve af eg for at give en varm og hyggelig stemning. Generelt har vi lagt stor vægt på dansk design og danske materialer, og det er vi sikre på, at de kommende ejere vil sætte stor pris på, siger Jens Nielsen.

Skovhaven i Hadsund. Visualisering: Kjaer & Richter.
Skovhaven i Hadsund. Visualisering: Kjaer & Richter.

Ved åbent hus-arrangementet vil bygherre, ejendomsmægler og en finansiel rådgiver være til stede for at svare på eventuelle spørgsmål fra gæsterne. Bygherren vil løbende holde lignende arrangementer, efterhånden som byggeriet skrider frem.

Selskabet Skovhaven Hadsund ApS er bygherre på projektet. Bag selskabet står to erfarne projektudviklere, Jens Nielsen og Peter Sørensen, som har en lang række byggerier bag sig i det nordjyske.

Boligerne er tegnet af arkitektfirmaet Kjaer & Richter, mens den nordjyske entreprenørvirksomhed HP Byg opfører kvalitetsboligerne i samarbejde med lokale underentreprenører. Boligerne ventes klar til indflytning omkring den 1. december 2023.