Stor interesse for nye boliger på toppen af Hadsund

Et omfattende byggeri på toppen af Hadsund bestående af både almene og private boliger nærmer sig sin afslutning, og til september flytter de første beboere ind i de nyopførte boliger, der går under navnet Sundhuset. Det er selskabet Sundhuset, Hadsund ApS, der står bag det prominente byggeri med udsigt over Mariager Fjord.

I Hadsund er et projekt med 16 lejligheder på Jens-Erik Bechs Vej snart klar til at tage imod de første beboere.

Selskabet Sundhuset, Hadsund ApS står bag byggeriet, som går under navnet Sundhuset. Direktør og ejer Jens Nielsen glæder sig i en pressemeddelelse over, at boligerne inden længe er klar til indflytning.

– Trods flere års forberedelser er det lykkes at følge tidsplanen, og det glæder os derfor, at lejlighederne inden længe er klar til indflytning. Vi har oplevet en enorm lokal opbakning til projektet, og på nuværende tidspunkt er der kun fem lejligheder, der mangler at blive solgt. Det er yderst tilfredsstillende, udtaler Jens Nielsen.

Den delegerede bygherre-model er taget i anvendelse i forbindelse med boligprojektet, hvor Lejerbo Hadsund og en privat investorgruppe i samarbejde har opført ni almene boliger og syv private boliger.

LÆS OGSÅ: BOLIGFORENING HAR MOD PÅ MERE I MARIAGER

Nye almene og private lejligheder i Sundhedshuset i Hadsund er snart klar til indflytning. Foto: PR.
Nye almene og private lejligheder i Sundhedshuset i Hadsund er snart klar til indflytning. Foto: PR.

De i alt 16 lejligheder med adresse på toppen af Jens-Erik Bechs Vej i Hadsund vil skyde tre en halv etage op i luften.

Flere af de almene boliger vil have udsigt over Mariager Fjord, mens samtlige private lejligheder vil have fuld udsigt og sælges efter først til mølle-princippet. De resterende lejligheder spænder fra 95 kvadratmeter til 145 kvadratmeter og er med en moderne og lys indretning yderst velegnet til forskellige beboergrupper.

– Hadsund er en by i rivende udvikling, og vi er glade for, at vi med Sundhuset kan bidrage positivt til byudviklingen. Lejlighederne i Sundhuset har en af de bedste beliggenheder i Hadsund med udsigt over Mariager Fjord og tæt på både byens pulserende liv og særlige natur. Det er en fornøjelse at være med til at sætte et unikt præg på byen, siger Jens Nielsen, der i øvrigt er involveret i et andet stort boligprojekt i byen.

Beboerne i Sundhusets almene boliger overdrages til Lejerbo per 1. september 2023, mens indflytningen i de private boliger finder sted den 1. oktober 2023.