Jim Lyngvild med nyt feriekoncept i Bramslev Bakker

IT-direktør Mads Hedegaard og kunstner Jim Lyngvild står bag nyt feriekoncept. Blandt andet genåbnes Bramslev Bakker Campings restaurant.

IT- og slotsdirektør Mads Hedegaard købte i oktober 2022 Bramslev Bakker Camping med en plan om at udvikle et retreat for erhvervsfolk og en luksuriøs campingplads med kulturevents.

I samarbejde med kunstner Jim Lyngvild har han nu præsenteret det nye feriekoncept, som skal tiltrække gæster fra nær og fjern.

Viping – en sammentrækning af viking og camping – kalder de to parter oplevelsen. Snart vil gæsterne kunne nyde luksustelte, gourmetmad og den danske vikingehistorie på Bramslev Bakker Camping, lyder det i en pressemeddelelse.

– Jeg er opvokset i området og har altid elsket den smukke natur i Bramslev Bakker, så da jeg fik mulighed for at købe campingpladsen, slog jeg til. Jeg synes, at de flotte omgivelser fortjener at få en campingplads lidt ud over det sædvanlige. Men det skal stadig være et sted for alle. Og hvem er bedre til at lave den slags end Jim Lyngvild, udtaler Mads Hedegaard, som overtog restauranten i januar 2023 og selve pladsen i april 2023.

Campingformen “glamping”, hvor man kan overnatte i allerede opslåede telte med lidt ekstra udstyr, har for alvor vundet indpas i Danmark.

LÆS OGSÅ: NYE LEJLIGHEDER VED MARIAGER FJORD ER KLAR TIL INDFLYTNING

Med udgangspunkt i Hobro og Mariager Fjords dybe forankring i den danske vikingehistorie vil Mads Hedegaard og Jim Lyngvild gå et skridt længere og etablere et oplevelsescentrum, der giver Bramslev Bakkers Viping-gæster en luksuriøs oplevelse i moderne vikingerammer, lyder beskrivelsen af konceptet i meddelelsen.

De 28 kvadratmeter store telte med frit udsyn til stjernehimlen er individuelt indrettet med komfortable senge, siddepladser og skriveborde – alle med små hint til vores fælles vikingearv.

Og hver morgen kan man stå op til en skøn morgenmad i Bramslev Bakkers restaurant, pointeres det.

– Da jeg så Bramslev Bakker forelskede jeg mig med det samme, og forestillede mig, hvordan det må være at vågne i så smukke omgivelser, hvor vores vikingeforfædre har boet. Jeg har bare det problem, at jeg hader at slå telt op og sove på luftmadras, som falder sammen. Hvis jeg skal på campingferie, så skal det være lidt mere komfortabelt og en smuk oplevelse for både sjælen og øjnene. Vi skaber det koncept, jeg selv gerne vil besøge, udtaler Jim Lyngvild.

LÆS OGSÅ: FLERE TRÆTOPHYTTER VED ALS ODDE PÅ VEJ

Virksomheder får også mulighed for at booke kursusophold, sommerfesten, eller en Viping-oplevelse med ”Modern Viking Experience”. Kapaciteten er 20-200 deltagere.

Første trin i den store plan er genåbningen af Bramslev Bakker Campings restaurant, som efter større istandsættelse og ny køkkenchef nu slår dørene op til “en gourmetoplevelse i international klasse”, som det lyder i pressemeddelelsen.

Mads Hedegaard er til daglig leder it-huset Edora og Charlottenlund Slot i Gentofte. Gennem selskabet Adventure Denmark ApS købte han sammen med sin forretningspartner Rasmus Skovmark Bramslev Bakker Camping for 8,8 millioner kroner med overtagelse i april 2023.