Restaurant Bramslev Bakker genåbner efter renovering

Den 1. juli genåbner Restaurant Bramslev Bakker efter en totalrenovering af de velkendte lokaler ud til Mariager Fjord. Under renoveringen har det nye trægulv i eg fra den lokale producent Timberman været med til at skabe en rød tråd igennem hele indretningen.

Med udsigt ud over Mariager Fjord ligger Restaurant Bramslev Bakker blandt fredet natur og ældgamle træer. Her har der været fuldt drøn på maskinerne det sidste halve år, for siden stedet fik ny ejer i januar, har restauranten gennemgået en større transformation.

– Restaurantbygningen er blevet totalrenoveret, så den lever op til de forhold, vi gerne vil tilbyde vores gæster. Væggene er blevet efterisoleret, elinstallationerne er blevet udskiftet og køkkenet er blevet moderniseret. Vi har også lagt gulvvarme, og i samme ombæring er gulvet blevet udskiftet til et nyt egetræsgulv, som har dannet grundlag for resten af indretningen, siger Chris Christiansen, byggeleder og lokationsansvarlig hos Bramslev Bakker.

– Vi havde kig på forskellige gulve, men valgte i sidste ende et sildebensgulv i lys eg fra Timberman. Sildeben ser bare eksklusivt ud, og egetræet har en varm glød, der er med til at skabe en god atmosfære.

Restaurant Bramslev Bakker genåbner efter renovering. Foto: PR.
Restaurant Bramslev Bakker genåbner efter renovering. Foto: PR.

– Og så ligger Timberman lidt længere oppe ad Mariager Fjord. På den måde slår vi en fin krølle på det lokale islæt. Sidenhen har vi fortsat trætemaet og valgt vinduer med bundplader i eg, og møblerne vil være i samme træsort, for at skabe en rød tråd gennem hele indretningen.

Materialer med evighedsværdi

Bramslev Bakkers fredede natur har inspireret til en tilgang, hvor der er anvendt materialer, som kan holde til mange års slid og skiftende indretningstrends.

– Restaurant Bramslev Bakker ligger i de smukkeste fredede naturomgivelser, og vi har videreført tanken om den bevaringsværdige natur til materialerne og valgt gedigne kvalitetsløsninger, som kan holde mange år ud i fremtiden, siger Chris Christiansen.

LÆS OGSÅ: JIM LYNGVILD MED NYT FERIEKONCEPT I BRAMSLEV BAKKER

Restaurant Bramslev Bakker genåbner efter renovering. Foto: PR.
Restaurant Bramslev Bakker genåbner efter renovering. Foto: PR.

– Egetræ er i sig selv en tidløs og robust træsort, men klassiske designermøbler har også en evighedsværdi i sig selv.

– Vi har for eksempel også valgt Timberman gulve med otte lag slidstærk lak, og som er behandlet med en særlig metode, der gør gulvet mindre modtagelig overfor snavs og nemmere at rengøre – noget som har høj prioritet med de mange gæster, der skal bespises i restauranten, afslutter Chris Christiansen.

Restaurant Bramslev Bakker åbner første gang den 29. juni fra klokken 12-15 med åbent hus og skåltaler, og gæster kan bestille en picnickurv, som kan nydes i det naturskønne område.

Den officielle åbningsdag sker den 1. juli og menukortet vil byde på klassiske retter samt kokkens sæsonbetonede menu.