Bramslev Bakker solgt til it- og slotsdirektør

Efter halvanden måned i udbud er Bramslev Bakker solgt til it- og slotsdirektør Mads Hedegaard og forretningspartner Rasmus Skovmark. De vil udvikle et retreat for erhvervsfolk og luksuriøs camping med kulturevents.

Administrerende direktør i it-virksomheden Edora Mads Hedegaard, der oprindeligt er fra Mariager. Foto: PR.
Administrerende direktør i it-virksomheden Edora Mads Hedegaard, der oprindeligt er fra Mariager. Foto: PR.

Midt i august 2022 blev Bramslev Bakker Camping sat til salg for 11,5 millioner kroner, og nu har ejendommen fået nye ejere.

Direktør Mads Hedegaard, der til daglig leder it-huset Edora og Charlottenlund Slot i Gentofte, har sammen med sin forretningspartner Rasmus Skovmark købt Helene og Jens Jørgen Vestergaards bolig, restaurant og campingplads i de fredede arealer ned til Mariager Fjord, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi vil åbne restauranten hele året og etablere luksus retreat med glamping telte, elleve nye familiehytter og vildmarksbad til vinterens kommende erhvervsgæster, udtaler Mads Hedegaard.

Han bor i København og arbejder lidt nord for København, efter at han sammen med Rasmus Skovmark de sidste 20 år har opbygget it-virksomheden Edora med hovedsæde i Charlottenlund Slot.

– De seneste år har vi åbnet slottet for offentlige kulturarrangementer som musikfestivalen Ornate, teater og samtalesaloner. Det er de erfaringer, vi vil trække på, når vi udvikler Bramslev Bakker til at blive til et tilløbsstykke for campister og erhvervsfolk året rundt, fortæller Mads Hedegaard

Bramslev Bakker skifter ejer i 2022. Køberne er Mads Hedegaard og Rasmus Skovmark, der står for it-virksomheden Edora og Charlottenlund Slot. Foto: PR.
Bramslev Bakker skifter ejer i 2022. Køberne er Mads Hedegaard og Rasmus Skovmark, der står for it-virksomheden Edora og Charlottenlund Slot. Foto: PR.

Ud over at invitere sine egne medarbejdere på udviklingsseminarer, forestiller han sig at afholde offentlige arrangementer i Bramslev Bakker.

– Vi vil udvikle området, så flere får del i oplevelsen – med stor respekt for naboer, fredninger og naturen, udtaler Mads Hedegaard.

Det nye fritidskoncept for Bramslev Bakker ventes at stå klar i 2024, men allerede fra nytår starter udviklingen af restauranten, der skal have åbent året rundt, og fra foråret overtager den nye ejer hele campingpladsen.

– Nu leder vi efter en lejrchef og en restauratør, og vi vil også gerne række ud til fastliggere på campingpladsen, som gerne vil hjælpe med udvikling af området, udtaler Mads Hedegaard, der også ser muligheder i et samarbejde med det smukke Bramslevgaard Hotel om at tiltrække flere besøgende til Bramslev Bakker.

For at overtagelsen kan ske så glidende som muligt, har den tidligere ejer og grundlægger Jens Jørgen Vestergaard sagt ja til at være tilstede i den første tid for at sætte de nye ejere ind i driften, især af campingpladsen, lyder det i pressemeddelelsen.

– I de halvanden måned Bramslev Bakker har været til salg hos EDC i Hobro, har vi oplevet en overvældende interesse, også fra lokalområdet, for hvem Bramslev Bakker betyder rigtig meget. Så vi er meget glade for, at de nye ejere vil videreføre og udvikle både campingpladsen og restauranten, udtaler Jens Jørgen Vestergaard.