Byggegrunde på Overmarken i Holsted sat til salg. Foto: Vejen Kommune.
Byggegrunde på Overmarken i Holsted sat til salg. Foto: Vejen Kommune.

Vejen Kommune er i gang med at byggemodne syv nye byggegrunde i forlængelse af Overmarken i Holsted, og de er netop sat i offentligt udbud til mindstepriser på mellem godt 375.000 kroner og knap 427.000 kroner. Byggegrundene er mellem 1.030 og 1.170 kvadratmeter store.

Ifølge en pressemeddelelse fra kommunen har salget af byggegrunde i Holsted været stigende de seneste år. Siden 2020 har Vejen Kommune solgt 12 byggegrunde i henholdsvis Marsvænget og på Overmarken i Holsted.

Den øgede efterspørgsel på byggegrunde i Holsted har fået Vejen Kommune til at fremrykke udstykningsplanen for nye byggegrunde i Holsted til 2022 fremfor 2023, hvor byggegrundene oprindeligt skulle have været byggemodnet.

– Vi har virkelig kunne mærke en stor interesse for de kommende byggegrunde på Overmarken i Holsted. Der er efterhånden modtaget mange henvendelser fra både interesserede købere og spændte naboer, som ser frem til, at den sidste etape på Overmarken står færdig. Derfor er det glædeligt, at vi havde mulighed for at byggemodne området et helt år tidligere end først planlagt, fortæller Rikke Gaarde Andersen, salgsmedarbejder i Teknik & Miljø.

De nye byggegrunde ligger placeret i forlængelse af den sydlige del af Overmarken og grænser dermed op til Højmarkskolen og fodboldbanerne ved idrætscenteret Medius, tæt på alle faciliteter i byen.

Byggegrundene er lige nu i udbud frem til den 30. juni 2022, hvor man som køber har mulighed for at byde på en eller flere af grundene. Byder man på flere, kan man prioritere dem.

Når udbuddet er slut, vil grundene blive fordelt til højest bydende. De grunde som ikke bliver solgt i udbuddet, vil blive sat til salg på hjemmesiden. Her vil alle kunne reservere og købe grundene efter først til mølle-princippet.

Læs mere om byggegrundene her.