Der har allerede været stor interesse for de 21 byggegrunde på Kongstedgårds Alle i Vejen. I de kommende måneder byggemodnes grundene. Foto: PR.
Der har allerede været stor interesse for de 21 byggegrunde på Kongstedgårds Alle i Vejen. I de kommende måneder byggemodnes grundene. Foto: PR.

Entreprenøren har kun lige sat gravkoen i gang med at byggemodne 21 nye byggegrunde på Kongstedgårds Alle i Vejen. Alligevel er der allerede stor interesse for de nye byggegrunde, som forventes at blive sat til salg sidst på sommeren. Det skriver Vejen Kommune i en pressemeddelelse.

– I team Køb & Salg glæder vi os meget til, at de nye byggegrunde er byggemodnet. Vi mærker allerede en stor interesse for de nye byggegrunde. Over 30 personer har henvendt sig og er blevet skrevet på vores kontaktliste, som ønsker at modtage udbudsmaterialet, når vi kommer dertil, udtaler Rikke Gaarde Andersen, der er salgsmedarbejder i Teknik & Miljø i Vejen Kommune, i meddelelsen.

Området omkring byggegrundene bliver et rekreativt område, og der er i lokalplanen for området sikret, at der er fokus på blandt andet bæredygtighed og lokal afledning af regnvand.

– Byggegrundene projekteres til åben-lav boligbebyggelse, og grundenes størrelse bliver på mellem 800 og 1.200 kvadratmeter, forklarer Emil Yohannes Lund, der er ingeniør i Teknik og Miljø i Vejen Kommune.

Som en del af byggemodningen, vil der blive anlagt en ny stamvej som tilsluttes Ø. Skibelundvej. Stamvejens formål er at kunne betjene vejadgangen for de nye delområder. Det forventes, at grundene bliver udbudt til salg i begyndelsen af august 2020. Anlægsarbejderne begynder ultimo april 2020. Entreprenøren for projektet, som vandt licitationen efter udbud, er vognmand og entreprenør Mads Vejrup A/S.

Fakta

Er man interesseret i at vide mere eller modtage udbudsmateriale, når det er klar, kan man henvende sig via hjemmesiden: https://boivejen.inst.vejen.dk/find-din-byggegrund/kommende-udstykninger-i-vejen/