Danmarks dyreste sommerhus sættes markant ned i pris

Danmarks dyreste sommerhus er sat hele 22 millioner kroner ned i pris og kan ende på tvangsauktion. Ejendommen tilhører konkursbo.

Konkursboet efter Peter Bindner satte i foråret 2023 eventkongens tidligere sommerhus på Hyllingebjergvej 116 i Liseleje sat til salg for 80 millioner kroner.

Prisskiltet gjorde ferieboligen til det dyreste sommerhus i Danmark nogensinde, og tilsyneladende kniber det med at finde interesserede købere. Det skriver TV2.

Nu er sommerhuset blevet sat intet mindre end 22 millioner kroner ned i pris, så det nu koster 58 millioner kroner.

Kammeradvokaten er kurator i sagen, og de prøver at få sommerhuset solgt inden den 20. februar, hvor aftalen med liebhavermægleren Claus Borg & Heilesen udløber.

Læs også: Små restauranter og kunstnere skaber liv på Hundested Havn

Hvis sommerhuset ikke er solgt inden den dato, ryger det på tvangsauktion, skriver TV2, som har fået aktindsigt i en meddelelse fra kurator til Sø- og Handelsretten.

Ifølge mægleren er sommerhuset opført som bjælkehus i 1934, og det har et boligareal på 220 kvadratmeter. Dertil kommer en garage på 112 kvadratmeter.

Sommerhuset ligger ifølge mægleren på en 50.000 kvadratmeter stor grund med en “panoramaudsigt helt ud over det sædvanlige”.

Peter Bindner købte sommerhuset i 2001 for 5,9 millioner kroner, skriver TV2. Han har ifølge mediet efterfølgende istandsat det i “amerikansk stil”.

Trods prisfaldet er det fortsat Danmarks dyreste sommerhus lige nu. De næstdyreste er to sommerhuse i henholdsvis Dronningmølle og Græsted, som begge er udstyret med priser på 45 millioner kroner.

Sommerhuset på Skovvænget i Dronningmøller er til salg hos Brix Vestergaard, mens sommerhuset på Udsholt Strandvej i Græsted er til salg hos Claus Borg & Heilesen.

Jyllands dyreste sommerhus ligger på Havbakken i Skagen. Det er til salg hos Nybolig for knap 20 millioner kroner, idet prisen i efteråret 2023 blev sat ned.