Koncenton køber 51 seniorboliger i Frederiksværk

Koncenton har købt et nyt seniorbofællesskab med 51 boliger og et fælleshus i Frederiksværk. UTF Group har i samarbejde med Nectar udviklet projektet.

Koncenton har købt et projekt med 51 seniorboliger i Frederiksværk. Projektet er udviklet af UTF Group med kapitalforvalteren Nectar som medejer. Det er aktuelt under opførsel.

Koncenton forventer at overtage projektet i andet halvår 2023, skriver ejendomsinvestoren i en pressemeddelelse.

– Vi har i de seneste år oplevet en enorm efterspørgsel efter seniorbofællesskaber, og der er ingen tvivl om, at det nye projekt i Frederiksværk vil blive mødt af stor interesse fra lejerne. Derfor er det også et spændende projekt for vores investorer, fordi interessen vil bidrage til solide budgetter, siger ejendomsdirektør i Koncenton Anders Bangsgaard.

Koncenton køber 51 seniorboliger i Frederiksværk. Projektet er udviklet af UTF Group med Nectar som medejer.
Koncenton køber 51 seniorboliger i Frederiksværk. Projektet er udviklet af UTF Group med Nectar som medejer.

Boligerne bygges på Hanehovedvej få hundrede meter fra Roskilde Fjord.

Seniorbofællesskabet består foruden de 51 etplansboliger i størrelsen 65-95 kvadratmeter af et stort fælleshus, hvor seniorerne kan samles til eksempelvis fællesspisning, aktiviteter og festlige sammenkomster.

Desuden skal der efter planen etableres et orangeri og udenomsarealer, der gør det muligt for seniorerne at komme helt tæt på naturen i området.

– Vi synes, at det er et ideelt seniorbofællesskab, fordi det imødekommer de krav, som seniorerne stiller i dag. De er i højere grad end tidligere aktive og søger samvær med andre seniorer, og det afspejles fint i det projekt, som UTF Group udvikler, siger Anders Bangsgaard.

Ejendomsprojektet i Frederiksværk bliver en del af Koncentons voksende portefølje af seniorbofællesskaber.

Da udlejningen af de kommende seniorboliger blev skudt i gang i marts, stod potentielle lejere i kø. Foto: PR.
Da udlejningen af de kommende seniorboliger blev skudt i gang i marts, stod potentielle lejere i kø. Foto: PR.

Allerede i dag er der fuldtegnet seniorboliginvesteringer i Danmark for cirka 3 milliarder kroner, og aktuelt udbyder ejendomsinvestoren sin sjette investeringsfond, hvor interesserede investorer kan få solide afkast og løbende udbytter.

Interesse er der allerede nu på lejersiden. Da udlejningen blev åbnet i midten af marts, var en lang kø af potentielle lejere mødt op foran udlejningskonsulenten for at sikre sig en drømmebolig.

– Vi oplevede allerede før byggestart en massiv interesse fra potentielle lejere på vores projekt i Frederiksværk, som understreger behovet for seniorvenlige og kompakte et-plans rækkehuse. Vi har haft en god proces med Koncenton og glæder os til at aflevere nøglerne til et flot projekt, siger Ulrik Thalbitzer-Foldskov på vegne af sælgergruppen.