Danmarks dyreste sommerhus solgt med stor rabat

Sommerhuset i Liseleje blev i 2023 sat til salg for 80 millioner kroner. Senere blev det sat ned i pris, og nu er det solgt med en stor rabat.

Konkursboet efter eventkongen Peter Bindner satte i foråret 2023 hans tidligere sommerhus på Hyllingebjergvej i Liseleje til salg for 80 millioner kroner.

Prisskiltet gjorde ejendommen til Danmarks dyreste sommerhus nogensinde.

I begyndelsen af 2024 blev huset dog sat ned til en pris på 58 millioner kroner, og nu er det ifølge SN.dk blevet solgt med en gedigen rabat.

Jesper Hilarius Kalko, der i sommeren 2022 blev milliardær på at sælge selskabet NTI Group til kapitalfonden Axcel, har ifølge avisen købt sommerhuset for blot 30 millioner kroner.

Det er liebhavermægleren Claus Borg & Heilesen, der har stået for salget af sommerhuset, der ligger på en 50.000 kvadratmeter stor grund i landzone og ikke har bopælspligt.

Læs også: Sommerhuspriser eksploderet på fire år

Ifølge mægleren er sommerhuset opført som bjælkehus i 1934, og det har et boligareal på 220 kvadratmeter. Dertil kommer en garage på 112 kvadratmeter.

Aktuelt deles titlen som Danmarks dyreste sommerhus af to huse, der begge er til salg for 45 millioner kroner.

På Udsholt Strandvej 134 i Grædsted er et 295 kvadratmeter stort sommerhus til salg hos Claus Borg & Heilesen, og på Skovvænget 13 i Dronningmølle et 179 kvadratmeter stort sommerhus til salg hos Brix Westergaard.

Ifølge SN.dk blev et sommerhus på Østerled i Tisvildeleje i 2021 blev solgt for godt 44 millioner kroner. Det er til dato den største realiserede sommerhushandel i Danmark, men rekorden kan altså fortsat stå for fald, hvis et af de to aktuelt dyreste sommerhuse bliver solgt til udbudsprisen.