Gammel mølle i Øster Hurup er blevet sat til salg. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.
Gammel mølle i Øster Hurup er blevet sat til salg. Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen.

Der bliver ikke længere kværnet mel i den gamle sort-hvide mølle fra 1862, der ligger i den nordjyske kystby Øster Hurup ved Hadsund.

I stedet er det i dag en bolig på over 200 kvadratmeter fordelt på fire plan og mangekantede rum. De gamle detaljer som slibesten, træværk og møllevinger er dog blevet bevaret. Hele molevitten kan ifølge Boliga.dk blive dit for 2,3 millioner kroner.

Ejendommen på Ved Møllen 3 i Øster Hurup ligger på en 1.806 kvadratmeter stor grund. Den fordeler sine 207 kvadratmeter på fire værelser og har yderligere 115 kvadratmeter kælder.

Den gamle mølle er sat til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen, der oplyser, at den blev totalrenoveret i 2004.

“Renoveringen er udført yderst smagfuldt og med respekt for møllens ælde. Her finder du en ejendom, der hele vejen igennem oser af romantik og historik. Igennem hele huset og dens indretning genspejler tidens ånd sig. Der er ikke gået på kompromis med hyggen eller komforten”, skriver mægleren om ejendommen.

“I stueetagen er køkkent placeret, ligesom spisestue, badeværelse samt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. På første sal finder du en fantastisk stue med udgang til et plateau, og to smagfulde soverum. Her er den gamle slibesten en integreret del i huset. Fra øverste etage er der to soveværelser, et med dobbeltseng og et andet med dobbeltseng og køjeseng og hvorfra man kan nyde det smukke udsyn over Kattegat”, oplyser mægleren videre.

Desuden står der i haven står et lille anneks, hvor der er et par sovepladser, og huset har en delvist overdækket terrasse mod syd, oplyses det.

Villaen har været til salg i 47 dage, hvilket er kort tid i forhold til lignende huse i området, der i gennemsnit er udbudt til salg i 155 dage, skriver Boliga.

Se møllen her.