Loppeklubben overtager Aldis gamle lokaler i Gladsaxe

Med Aldis beslutning om at lukke ned i Danmark skal der findes nye lejere til masser af butikslokaler. Loppeklubben rykker ind på Gammelmosevej i Bagsværd.

I begyndelsen af året meldte Aldi ud, at discountkæden lukker sine 188 danske butikker ned. Det betyder, at en række butikslokaler er kommet i spil i hele landet. På Gammelmosevej 328 i Bagsværd overtager Loppeklubben den tyske butikskædes gamle lokaler.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra EDC Erhverv Poul Erik Bech, som har formidlet udlejningen af supermarkedets lokaler.

– Jeg har altid haft en fascination for loppemarkeder – og især loppesupermarkeder. Kombineret med min drøm om at blive iværksætter, har jeg udviklet et koncept, så Loppeklubben løser nogle af de problemer, jeg så i markedet. Loppeklubben skal gøre det nemmere for både købere og sælgere af genbrugsbørnetøj og -børnelegetøj, udtaler Phillip Gleje, stifter og indehaver af Loppeklubben.

Han har ikke tænkt sig at ligge på den lade side. Håbet er nemlig, at den nye genbrugsbutik kan åbne allerede i denne måned.

LÆS OGSÅ: TRE HOLD UDVIKLER FORSLAG TIL NYT KVARTER I BAGSVÆRD

Loppeklubben overtager Aldis gamle lokaler på Gammelmosevej i Bagsværd i Gladsaxe Kommune og forventer at åbne dørene allerede i juni 2023. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.
Loppeklubben overtager Aldis gamle lokaler på Gammelmosevej i Bagsværd i Gladsaxe Kommune og forventer at åbne dørene allerede i juni 2023. Foto: EDC Erhverv Poul Erik Bech.

Lejemålet har et etageareal på 578 kvadratmeter med facade ud mod Bagsværd Hovedgade.

Beliggenheden var en af årsagsforklaringerne til den hurtige udlejning, lyder det fra Lotte Bach, der er erhvervschef i EDC Erhverv Poul Erik Bech Taastrup.

– Jeg fik supermarkedsbutikken til udlejning, og min kollega Frank Kristensen fra EDC Poul Erik Bech i Herlev havde i forvejen kontakt til lejer, der søgte en butik til genbrugsbutik for børnetøj og legetøj. Vi regnede lejemålet for attraktivt for lejer, og med et godt samarbejde fik vi lukket sagen efter første fremvisning og til alle parters tilfredshed, udtaler hun.

Lejemålet ligger i en andelsboligforening og har både en mindre frisør og elektronikbutik som nabo.

– Vi har haft et hurtigt og enkelt forløb, som vi er meget tilfredse med. Vi mødtes med mægler en enkelt gang, og så gik det ellers bare hånd i hanke derfra, hvor der blev sørget for fremvisning og lejekontrakt, og vi blev opdateret undervejs i forløbet. Nu har vi fået en god lejer, som vi er meget glade for og som passer fint til vores lokaler, udtaler udlejer og formand for andelsboligforeningen, Svend-Erik Andersen.