Nye lejligheder ved Mariager Fjord er klar til indflytning

Efter to års byggeri er Himmerland Boligforenings nyeste afdeling på havnen i Mariager klar til at tage imod de første beboere den 1. marts 2023.

I samarbejde med murer- og entreprenørforretningen Lars Pedersen & Søn står Himmerland Boligforening bag et boligprojekt med i alt 54 boliger ved Mariager Fjord. Snart er de første 30 boliger klar til indflytning.

– Interessen for at se de i alt 30 almene lejeboliger er stor, så derfor holder vi åbent hus 26. januar. Her vil der være rig anledning til at få et nærmere indblik i både udvalgte boliger og afdelingen som helhed, ligesom vores medarbejdere er til stede for at besvare spørgsmål, fortæller direktør Ole Nielsen, Himmerland Boligforening.

De nye boliger, der ligger lige ud til Mariager Fjord og blandt andet har saltcentret, veteranjernbanen, lystbådehavnen og Mariager Strandpark som nærmeste naboer, er på 68 til 107 kvadratmeter.

Foruden de 30 almene boliger omfatter projektet i Mariager 24 ejerboliger af varierende størrelse.

Ifølge Ole Nielsen har boligerne i Himmerland Boligforenings nye afdeling i Mariager blandt andet appel til beboere i ældre parcelhuse i og omkring Mariager.