Ubemandet sundhedsbutik er åbnet i Farum

Medicin & Sundhed i Farum har indgået et samarbejde med Retail Box Solutions, der står bag ubemandede butiksløsninger på tværs af forskellige brancher.

Den ubemandede døgnbutik, Medicin & Sundhed, åbnede den 11. juni i Farum med et koncept, der forener fordelene ved online handel og fysisk detailhandel. med butikskonceptet minimeres driftsomkostningerne, og konceptet muliggør effektiv inventarstyring og logistik. Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Retail360 Box Solutions, der har leveret det ubemandede koncept.

– Medicin & Sundhed er en ubemandet butik, hvor man kan få adgang via sin telefon og handle kosttilskud, vitaminer, hudpleje, tandplejeprodukter, intimprodukter mv. Derudover er der en fuldautomatiseret afhentningsautomat, som betjenes af apoteket, hvor man kan afhente sin medicin, håndkøbsmedicin og andre apotek-varer døgnet rundt, udtaler ejer af butikken, Vural Kocak.

På adreesen lå tidligere en apoteksfilial, som i dag er lukket. Det nye ubemandede butikskoncept gør det muligt for kunderne at få adgang til sundhedsprodukter og andre nødvendige varer hele døgnet rundt.

Derudover tilbydes der en lynhurtig service i samarbejde med Farum Apotek, da det er muligt at bestille og afhente varer samme dag fra Farum Apotek via afhentningsautomaten.

Vil revolutionerer detailbranchen med fuldautomatiseret og ubemandet butiksløsning

Retail360 Box Solutions, som blev grundlagt i 2022, har i skrivende stund leveret 32 ubemandede butiksløsninger, hvoraf hovedparten er indenfor dagligvarebranchen, og mange flere er på vej. Virksomheden tilbyder en komplet ubemandet butiksløsning med indgangssystem, overvågning, alarm, kassesystem samt inventarløsninger.

– Det er et spændende samarbejde med Medicin & Sundhed, da det er et helt nyt koncept. Et koncept, som Vural har opfundet. I samarbejde med os er det blevet fuldendt med et fuldautomatiseret og ubemandet koncept. Det har været længe undervejs og er endt med et rigtig flot resultat, fortæller Lars Petersen, der er salgsdirektør, Retail360 Box Solutions.

Lars Petersen fortæller videre, at de oplever forespørgsler fra utroligt mange forskellige brancher i hele landet. Medicin & Sundhed er dog den første i deres branche, men som hurtigt kan vokse sig større, da denne branche ligeledes står i en situation, hvor det er svært at finde bemanding.

Positiv respons og nysgerrighed fra kunderne

Ubemandet sundhedsbutik er åbnet i Farum. Foto: Retail360 Box Solutions.
Ubemandet sundhedsbutik er åbnet i Farum. Foto: Retail360 Box Solutions.

Med en beliggenhed på Farum Hovedgade 48 A har det nye koncept allerede vakt stor interesse blandt kunderne.

– Vi har allerede modtaget positiv feedback på butikken og konceptet. Kunderne er meget nysgerrige på det, fortæller Vural Kocak.

Men det er vigtigt at bemærke, at denne butik ikke er et traditionelt apotek. Det er derimod en innovativ og ubemandet helsekost/materialist-butik, der giver mulighed for at købe de nødvendige sundhedsprodukter, som man akut kan stå og mangle. Eller hvis man som forbruger ønsker at handle i fred og ro uden begrænsninger i åbningstider.