Bonum Development og SEBC bygger 38 boliger ved Kong Georgs Vej på Frederiksberg. Visualisering: Holscher Nordberg.
Bonum Development og SEBC bygger 38 boliger ved Kong Georgs Vej på Frederiksberg. Visualisering: Holscher Nordberg.

Ifølge Estate Media har østrigske Walter Immobilien købt et boligprojekt på Kong Georgs Vej på Frederiksberg. Sælger er et joint venture mellem Bonum Development ved sønderjyske Lars Svensen og SEBC ved nordjyske Eigild Bødker Christensen.

Boligprojektet opføres i fire-seks etager på Kong Georgs Vej 57-61. Adresserne blev i 2016-2018 opkøbt af Bonum Development og SEBC for samlet 9,3 millioner kroner.

Ejendommen forventes at være færdigbygget i fjerde kvartal 2024, og den vil rumme 37 lejligheder på mellem 70 og 140 kvadratmeter med to-fem værelser.

– Vi går først og fremmest efter ejendomme med en god beliggenhed, og den er perfekt i det her tilfælde. Derudover er vi interessede i projekter, der enten lige er blevet bygget eller er på vej til at blive opført, og som har et godt mix af lejligheder. Det stemmer også, når det gælder ejendommen på Kong Georgs Vej, udtaler Christian Faustmann fra Walter Immobilen til Estate Media.

LÆS OGSÅ: UDVIKLER BYGGER BOLIGER OG MICHELIN-RESTAURANT PÅ GAMMEL KONGEVEJ

Ifølge Estate Media er det den tredje ejendom, som Walter Immobilien køber i Danmark, og det østrigske selskab er klar til flere danske opkøb, hvis de rette muligheder opstår.

Ejendomsmediet skriver, at Walter Immobilen er blevet rådgivet af Drees & Sommer Nordic, Lundgren, Norse Property Management og Sønderjysk Revision i forbindelse med handlen.

Estate Media melder ikke noget om prisen på handlen, men på baggrund af konkrete
forhandlinger med en potentiel køber værdisatte Bonum Development og SEBC i 2021 den 3.600 kvadratmeter store projektejendom til knap 91 millioner kroner.