De to ejendomme er centralt beliggende ved T-banen i Smestad. Foto: PR.
De to ejendomme er centralt beliggende ved T-banen i Smestad. Foto: PR.

Ejendomsudvikler og totalentreprenørvirksomheden NRE Group har investeret i et ejendomsprojekt i Oslo ved erhvervelse af to større ejendomme. Investeringen er foretaget i et samarbejde mellem datterselskabet NRE Norway og Fearnley Securities, som sammen skal udvikle et kombineret bolig- og erhvervsprojekt i den attraktive bydel Smestad.

Projektet forventes at omfatte 50-70 boliger samt et større erhvervsareal, skriver NRE Group i en pressemeddelelse.

Sammen har NRE og Fearnley Securities dannet projektselskabet Smestad Sentrum Utvikling AS, som skal administrere ejendommene indtil den endelig regulering for Smestad foreligger. NorgesGruppen deltager også i samarbejdet som hovedaktionær og partner.

Ejendommene ligger ved Smestad T-bane station cirka 4 kilometer fra Oslo Centrum.

– Vi glæder os til at gå i gang med at arbejde med denne unikke ejendom, som bliver en central del af udviklingen af Smestad i de kommende år, siger, administrerende direktør i NRE Norway, Allan Sønderbæk.

Som en af de største aktionærer i projektet skal NRE stå for udviklingen af det nye og kommende bolig- og erhvervsprojekt, mens Fearnley vil være ansvarlig for udlejning og administration af de eksisterende bygninger. Dette er det tredje samarbejdsprojekt mellem Fearnley og NRE Norway.

– Det er med stor tilfredshed, at vi endelig kan offentliggøre vores planer omkring Smestad-projektet. Det er et projekt, som vi har arbejdet med længe i kulissen, og som understreger vores position som en nordisk ejendomsudvikler. Nu ser vi frem til at igangsætte projektarbejdet sammen med vores kompetente samarbejdspartnere, siger, administrerende direktør i NRE Group, Jacob Eiskjær Olesen.